Anasınıfı Öğretmenimiz Fadime AKGÜL'ün Okulumuzda Düzenlediği If I Were a...Ben ...Olsam e Twinning Projesini kapsayan Sergimizin Açılışı Yapılmıştır. Yerel Basında da yerini almıştır.

19.04.2021 1627

Okulumuzda Okulöncesi Öğretmenimiz Fadime Akgül tarafından Yürütülen, If I Were a...Ben ...Olsam e Twinning Projesinin, Nisan Ayı konularından olan " Ben Oyuncak Olsam" etkinliği, "Ben Bir Oyuncak Hayal ettim" Sloganından yola çıkılarak ,Okul-Öğrenci- Aile İşbirliği Sağlanarak ,Adana M.E.M in belirlediği,Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklarla paylaşılmak üzere, tasarlanan oyuncaklar , Okulumuz anasınıfı bahçesinde Sergilenmiştir.Mini Sergi açılışımızı Okul Müdürümüz Mustafa Genç  Yapmış olup,Ailelerinin katkıları ile birlikte Oyuncak Tasarımını yapan Okulöncesi öğrencilerimiz, Sergimizi Ziyaret eden, okul idaremize, öğretmen ve öğrencilerimize tasarımlarının tanıtım ve sunumunu yapmışlardır.Yapılan bu etkinlikte, Öğrencilerimizde Empati, Problem Çözme, İşbirliği, Özgüven ve ifade becerileri gelişimi hedeflenmiştir.

19-04-202119-04-202119-04-2021